Ook voor GOAL! is het bijna winterstop. Even geen voetbal… dat wordt wel even wennen. Maar gelukkig is daar Spider-Man! Deze superheld slingert vanaf 20 december de bioscopen in voor een waanzinnig avontuur! Doe mee aan de prijsvraag en win kaarten voor Spider-Man: Into the Spider-Verse!

Win kaarten voor Spider-Man!

Deze film wil je zien! Hij is mooi gemaakt en het verhaal is bijzonder, grappig en heel origineel. Check de trailer hieronder maar! Meedoen met de prijsvraag? Vul dan het formulier in en vertel ons welke voetballer jij op een spin vindt lijken. We geven trouwens 3×2 kaarten weg. Wie weet zit jij deze Kerstvakantie wel in de bios bij deze film!

Wees er snel bij! Je kunt meedoen tot 21 december!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Miles Morales is een tiener uit New York en in zijn wereld is hij de enige Spider-Man. Op een dag ontmoet hij een Spider-Man van een andere dimensie: de bekende Peter Parker. Die wil hem meteen leren hoe je een echte superheld kunt zijn! Maar opeens volgen er nog meer spinnenhelden, zoals Spider-Gwen en zelfs Spider-Ham. Vreemd verhaal, toch? Blijkbaar kunnen meerdere personen dat beroemde masker dragen!

Klik hier om terug naar het formulier te gaan!

Real Madrid shirt winnen