Het is kinderboekenweek! Ook bij GOAL! lezen we ons momenteel suf, want er zijn zoveel vette (voetbal)boeken. Onze favorieten? Moeilijk te zeggen, maar het ‘Alles over voetbalboek’ en ‘Koen Kampioen wil naar Stark‘ komen aardig in de buurt. Toevallig geeft GOAL! deze 2 boeken weg. Dus doe snel mee aan deze prijsvraag en win een tof boekenpakket

Win een boekenpakket bij GOAL!


HET ALLESBOEK OVER VOETBAL

Wanneer je GOAL! leest, weet je natuurlijk al ontzettend veel over de leukste sport in het heelal. Maar in ‘Het Allesboek over voetbal’ staan heel veel leuke dingen bij elkaar in één boek. Want soms gebeuren er rare dingen op het veld. Dan deelt een scheidsrechter in één wedstrijd wel twintig rode kaarten uit! En wist je dat Eskimo’s voetballen met een kind op hun rug? Je leest er alles over in het Allesboek over voetbal.

 

Wil je dit boek bestellen? Dat kan via deze link!

Schrijver: Fred Diks | LEEFTIJD vanaf 7 jaar

 

KOEN KAMPIOEN WIL NAAR STARK

Koen is supertrots op zijn nieuwe Stark-shirt. Op een dag hoopt hij een écht tenue van zijn favoriete voetbalclub te mogen dragen. Die droom lijkt opeens binnen handbereik met de actie van sportwinkel SportTotaal.

Ter gelegenheid van hun vijftienjarig jubileum geven ze vijftien droomuitjes weg. Koen spoort iedereen aan om nieuwe sportkleren te kopen: trainer Broekie, zijn vader en zelfs zijn opa. Zal het hem lukken om een winnend lot te bemachtigen?

Wil je het boek bestellen? Dat kan! Klik hier

 

Win een tof boekenpakket

GOAL! mag van Uitgeverij Kluitman, deze 2 boeken weggeven. Vul voor 15 oktober 2018 het onderstaande formulier in om kans te maken. De prijswinnaars krijgen automatisch bericht!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonas Svensson