PUMA voetbalschoenen vinden wij top. Het merk denkt veel na over verbeteringen en, ook best heel belangrijk, die schoenen zien er gewoon mooi uit. Daarom geven we 4 paar weg. Check hier hoe je kans maakt!

PUMA voetbalschoenen

Om aan te vallen moet je over veel vaardigheden beschikken. De nieuwste serie PUMA voetbalschoenen, is daarop gebaseerd. De kicksen hebben een vet camouflage kleurtje. Toppers als Antoine Griezmann, Sergio Agüero, Ada Hegerberg, Luis Suárez en Marco Reus spelen op deze pantoffels. De superkrachten van al deze spelers komen het beste tot hun recht op de PUMA One en PUMA Future schoenen.

Creativiteit

Onmisbaar voor iedere speler, maar zeker voor de aanvaller: creativiteit. Altijd reageren op de nieuwe situatie met de verrassende actie. Dzsenifer Marozsán,  aanvallende middenvelder van Olympique Lyon, hoef je er niks over te vertellen. Niet voor niks is haar lijst met prijzen, langer dan een afgerolde WC-rol! Wat erop staat? Beste speelster van Duitsland (2x), winnares Champions League voor vrouwen, gouden medaille-winnares Olympische Spelen, top 3 beste speelsters Europa… en nog veeeeel meer.

 

Woede

Wanneer je woede op de goede manier gebruikt, kan het je vriend worden. Gooi alle boosheid van je af en ram de bal door de touwen, zoals Mario Balotelli dat op z’n beste momenten doet.

 

 

 

Zo kun je winnen:

  • Onthoud de kwaliteiten ‘Creativiteit’ en ‘Woede’ uit dit bericht.
  • Check de pagina in GOAL! en schrijf de 4 eigenschappen op die daar worden vermeld.
  • Noteer ook de 2 eigenschappen die we in deze post op Instagram hebben gezet.
  • Deze 8 kwaliteiten voor aanvallers, vul je in op  goalonline.nl/winnen/puma.
  • Op 12 februari 2019 lees je op Goalonline.nl wie een paar van die geweldige PUMA voetbalschoenen gewonnen heeft!

GOAL_Winterboek_2018

Koop het GOAL! Winterboek!