Lasergame is een perfect uitje met je voetbalteam. Je leert tactisch positie kiezen, coachen en viert wanneer je succesvol bent ook samen de overwinning. Met NERF kun jij nu ook thuis lasergamen! Dat vindt GOAL! zo stoer, dat we 1 set NERF Laser OPS Alphapoint 2-pack t.w.v. € 64,95 weggeven via SinterGOAL!. Lees hieronder meer over deze toffe prijs, schiet op de stelling en maak kans.

Dit is NERF Laser Ops

NERF Ops doos Alpha Point 2-packDe makers van NERF hebben iets nieuws bedacht: een blaster zonder de bekende schuimrubberen darts! De Nerf Laser OPS blaster is namelijk uitgerust met een laser. Dat betekent dat je niet hoeft te herladen. Super handig!

De prijs die jij kunt winnen bij SinterGOAL!, is de NERF Laser OPS Alphapoint 2-pack (t.w.v. € 64,95).  Kies je teamkleur en laat het spel beginnen. Licht en geluidseffecten geven aan wie er geraakt is, hoeveel munitie je nog hebt en wat je health status is. Het is net Fortnite in het echt!

Handige app

NERF Alphapoint smartphone appNog meer het gevoel hebben dat jij in een videogame zit? Koppel de blaster via Bluetooth aan de gratis app op je smartphone. Je telefoon kun je namelijk vastmaken aan de bijgeleverde armband. De NERF LASER OPS PRO app is beschikbaar voor iOS en Android.

Je kunt in single player-modus spelen, dan vecht je tegen robot drones die je wereld willen overnemen. Dat gaat via augmented reality, de techniek die ook komt kijken bij games als Pokémon Go. Maar veel toffer is het natuurlijk om samen met vrieden of jouw voetbalteam te spelen! Zo neem je het tegen elkaar op. Er is maar één speler met één smartphone nodig om het spel te leiden. Op die smartphone zie je informatie over de spelers, kun je scores bijhouden en power-ups verzamelen. Aan het eind van de battle zie je de score van elke speler en kun je samen de overwinning vieren!

Zo kun jij deze prijs winnen!

NERF Alpha Point OPS 2-pack

Elke maand geven GOAL! lezers hun mening over een voetbal stelling via Facebook en Instagram. Maar deze keer levert jouw mening je misschien wel een toffe prijs op! Reageer op de stelling met een reactie op onze Instagram post of in een reactie op dit bericht. Morgenmiddag om 16.00 uur lees je op onze Insta wie de NERF Laser OPS Alphapoint 2-pack heeft gewonnen. Succes!

Zorg dat je 'm niet mist