Home Contact Shop Word abonnee

Doe mee aan de prijsvragen uit GOAL! 11

#Winnen
19 december 2019

Ook in GOAL! 11 kun jij weer in de prijzen vallen. Deze editie maak jij kans op een middagje karten en bungeevoetballen, het thuisshirt van Ajax en de nieuwste Asterix & Obelix-game! Check hieronder hoe je mee kunt doen.

Klik om te mailen voor het thuisshirt van Ajax!
Ajax shirt winnen GOAL!Het shirt van de regerend landskampioen winnen? Geef het juiste antwoord op de prijsvraag uit GOAL! 11 en wie weet loop jij binnenkort wel rond in het shirt van de Amsterdammers. Stuur in de mail ook jouw kledingmaat!

Klik om te mailen voor de game van Asterix en Obelix!
In de nieuwe Asterix & Obelix-game moeten onze helden op zoek naar een schat. De game is beschikbaar voor Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en PC. Stuur de juiste antwoorden en maak kans. Vergeet daarbij niet te vertellen voor welke spelcomputer jij de game zou willen hebben!

Klik om te mailen voor de prijsvraag: een middagje karten en bungeevoetballen
Wil jij een onvergetelijke middag beleven met jouw team? Geef dan het juiste antwoord op de eerste prijsvraag uit GOAL! 11 en maak kans op een middagje karten en bungeevoetballen bij Silverstone Zwanenburg!

Wil jij nou kans maken op één van deze toffe prijzen? Stuur het juiste antwoord dan naar prijsvragengoal@a-press.nl. Vergeet daarbij niet je naam, adres en woonplaats te vermelden.

Wintips:
– Zet de prijs die je wilt winnen in het onderwerp.
– Stuur per prijsvraag 1 mailtje.
– Vergeet niet je kledingmaat (Ajax-shirt) of spelcomputer (Asterix & Obelix) in je mail te zetten.