Na jouw voetbalwedstrijd op zaterdag ligt het hele weekend nog voor je. Dan is het super leuk om naar de bioscoop te gaan! Win kaartjes voor de film met GOAL!. We geven tickets weg voor de film Wonder Park en voor Missing Link. Je vindt de prijsvraag op bladzijde 23 in het magazine. Vul hier de antwoorden in om mee te doen en kans te maken op een filmpakket.

Missing Link filmposterMissing Link

Als avonturier Sir Lionel Frost op expeditie is in de Amerikaanse bossen, komt hij de ontbrekende schakel tussen aap en mens tegen. Deze Mr. Link is beschaafder dan de meeste mensen! Hij is slim en charmant, maar ook wel eenzaam, omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Sir Lionel en Adelina Fortnight helpen Mr. Link en gaan met hem op zoek naar zijn lang verloren familie: de Yeti’s. De film is vanaf 10 april in de bioscoop te zien.

Wonder ParkWonder Park filmposter

June fantaseert als kind over een eigen pretpark, Wonderland. Het is gevuld met de meest fantastische attracties en ze woont er samen met haar moeder, vrienden en pratende dieren. Als tiener gelooft June niet meer in Wonderland… maar dán komt ze het tegen in het bos! Wonderland blijkt onder bedreiging te staan van de Chimpansees. June moet samenwerken met alle dieren om haar pretpark van de ondergang te redden! Wonder Park draait vanaf 12 april in de bios.

Maak kans op een pakket van de film Wonder Park óf Missing Link

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

GOAL! Schoolagenda 2019/2020

Win de GOAL! Schoolagenda 2019/2020!