Ga met GOAL! op voetbalkamp

Bijna een week lang voetbal: dat is wat het GOAL! kamp inhoudt. Samen met Simbo geeft GOAL! je de kans om dagenlang te voetballen en lol te trappen. Ben jij ook van de partij?

Voor wie?

Of je voetbal nou gewoon heel leuk vindt, de beste van je team bent of gewoon graag een balletje trapt: het GOAL! kamp is er voor iedereen. Voor alle jongens en meiden tussen de 7 en 12 jaar. Het niveau waarop je speelt is niet belangrijk: lol staat voorop. Tijdens dit kamp zijn ouders niet toegestaan. Hoe vet is dat?!

Waar?

Je slaapt in een fijne accommodatie in Bergeijk, midden in het bos. Er is een mooi sportveld met natuurlijk voetbalgoals! De ideale plek voor een stoere voetbal vakantie.

Wat ga je doen?

Samen met Simbo, dé specialist in het verzorgen van vakanties en themakampen, hebben we een super gaaf kamp voor jou georganiseerd: het Maffe GOAL! Voetbalkamp! Tijdens dit kamp maken we er één groot (voetbal)gekkenhuis van. Wat er zoal op het programma staat?
• Toffe challenges
• Demonstratie van een bekende freestyler
• Mini-cursus voetbalstrips tekenen van de tekenaar van Junior & Co
• Racen op een quad
• Zwemparadijs Aqua Mundo
• Genoeg tijd om te relaxen of een balletje te trappen met je (nieuwe) vrienden!

Boek snel!

Ga in de zomervakantie op GOAL! Voetbalkamp! In de periode maandag 8 juli t/m 29 augustus kun je 4 dagen op zomerkamp. In deze periode wordt het kamp maar liefst 8 keer georganiseerd. Je gaat al op kamp voor slechts €395,-. Hierbij zijn uiteraard alle activiteiten, jouw maaltijden én een voetbalshirt inbegrepen!

Meer informatie en boeken?
Kijk op Simbo.nl/goal of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!