Elke maandag kijkt GOAL! naar mooie momenten van het afgelopen voetbalweekend. Begin de nieuwe week met een omhaal van Luis Suárez, bijzonder verdedigen in Afrika en weer een keepersfout in de Bundesliga.

Suárez in vorm

Barcelona begint na een lastige seizoensstart een beetje op stoom te raken. Ditzelfde geldt voor ‘El Pistolero’, Luis Suárez! In de wedstrijd tegen Sevilla, waar Luuk de Jong een basisplaats heeft, scoort hij in de 28minuut na een voorzet van Dembélé met deze geniale omhaal! Dit is het startsein voor meer goals, want Barcelona won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0. Probeer deze goal maar eens na te doen tijdens de training deze week!*

 

*GOAL! is niet verantwoordelijk voor ledematen die in de knoop raken terwijl je dit probeert. 😉

Shirtje trekken, scheids!

Als je de bal van een tegenstander af wilt pakken, moet je hem proberen in te halen of kan je een sliding inzetten. Maar wat deze speler tijdens de Afrikaanse Nations Cup-wedstrijd tussen Nigeria en de Kaapverdische eilanden doet, kan ook: Hij pakt wel heel opzichtig het shirt en daarna de broek van zijn tegenstander vast. Sterker nog… hij trekt het bijna uit! Als dit geen overtreding is…

 

Alles voor een goede foto

Na afloop van de door Heracles met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Emmen, wil een supporter nog even wat foto’s schieten. Eerst legt hij Cijntje en Van der Water zelf met zijn mobiel vast, maar daar neemt hij geen genoegen mee: vanaf de tribune gooit hij zijn mobiel het veld op, en laat Van der Water nog even wat selfies maken.

https://www.instagram.com/p/B3Rco_ZDZw0/

Doelman Kaubek blundert

Als je in de 39e minuut met 3-0 achterstaat, kun je zeggen dat het niet helemaal lekker loopt vandaag. Maar als je doelman dan ook nog eens in de fout gaat, dan ga je wel heel erg dramatisch de rust in. Augsburg-keeper Kaubek komt totaal verkeerd uit met zijn stappen. Daardoor trapt hij op knullige wijze over een terugspeelbal heen. Alassane Plea van Borussia Mönchengladbach kan de bal zo binnenlopen. Gelukkig weet Augsburg later in de wedstrijd nog een eretreffer te maken, maar het verliest wel met 5-1.