Met dit weer is het niet zo moeilijk om dingen van de zonnige kant te bekijken. Zo betekent het einde van de zomervakantie ook dat FIFA 20 over een maand uitkomt! Geniet in de nieuwe video van de nieuwste celebrations in de voetbalgame. Kijk je liever naar ‘echt’ voetbal? Dan lik je vast je vingers af bij de heerlijke goals!

Nieuwe celebrations in FIFA 20: zo doe je ze!

De V van Jadon Sancho, de ‘One Eye’ van Roberto Firmino en de super grappige pigeon van Richarlison: je kunt al deze celebrations uitvoeren in FIFA 20! Check ze hieronder, en oefen gelijk de toetsencombinaties waarmee je de poses doet. Welke ga jij sowieso doen?

Griezmann Pogba France celebrations

Bekijk hier de leukste 3!

Makkelijk voetballen is moeilijk

Woorden van Johan Cruijff: voetbal is simpel, maar simpel voetballen blijkt vaak het moeilijkste wat er is. Carlos Vela luistert er goed naar. In onderstaande solo geen ingewikkelde trucs, maar gewoon precies wat nodig is om de verdedigers van San Jose Earthquakes te passeren. Wat een heerlijk doelpunt!

Wilson de 2e

Callum Wilson is vorig seizoen de topscorer van Bournemouth. Naast zijn 14 goals, geeft hij ook nog eens 9 assists! Maar dit seizoen krijgt hij in de aanval van ‘the Cherries’ hulp van een naamgenoot. De club huurt namelijk Harry Wilson van Liverpool. En laat deze 22-jarige linksbuiten nou een heerlijke vrije trap in de benen hebben! Check Harry’s doelpunt tegen Manchester City. De wedstrijd eindigt in 3-1 voor ‘the Citizens’, maar Wilson II schiet de mooiste treffer binnen.

Check de hele samenvatting op het YouTube-kanaal van Manchester City.