Op deze maandag checkt GOAL! weer een paar toffe voetbalmomenten van het afgelopen weekend. Met vandaag 3 mooie goals van verschillende oefenwedstrijden voor het WK in Rusland!

Robert Lewandowski (Polen – Chili)

De Poolse fans zullen wel balen dat hun team een 2-0 voorsprong laat omslaan in een 2-2 gelijkspel. Maar ze hebben vast en zeker genoten van de 1-0 van Bayern-Muchen aanvaller Robert Lewandowski, die de bal van buiten de 16 keihard in de goal schiet!

Branislav Ivanović (Servië – Bolivia)

Goed, de wedstrijd Servië – Bolivia klinkt misschien niet zo spectaculair, maar wacht maar tot je deze goal ziet! In de 42e minuut staat Servië al met 3-0 voor, maar er is nog ruimte voor een prachtige 4e goal. Na slim samenspel van de Servische spelers komt de bal bij verdediger Branislav Ivanović terecht, die in één keer schiet:

Neymar (Brazilië – Oostenrijk)

Neymar laat zien dat hij klaar is voor én zin heeft in het WK. Eerst is hij de Oostenrijkse verdediger Aleksandar Dragović te slim af. Dan komt hij oog in oog te staan met keeper Heinz Lindner, die alleen maar kan toekijken als de bal tussen zijn benen door in de goal belandt: