Bij GOAL! zijn we blij met voetballers die opvallend juichen na een goal. Alleen een hand in de lucht steken na een doelpunt, hoe saai is dat? In de GOAL! Top 10’s van alles in voetbal, lees je over de allertofste juichacties. Hier check je 3 video’s van ‘celebrations’ en één met tips om zelf te leren juichen in FIFA 19.  

Celebrations koning Griezmann

‘De trekker overhalen’, noemen commentatoren het wel eens wanneer een speler scoort. Daarom is het ook logisch om Fortnite als inspiratie te gebruiken als je mag juichen! Antoine Griezmann is de meester hierin. En voordat hij  ‘Take the L’ doet, zie je de Fransman vaak Hotline Bling doen. De Franse scherpschutter wisselt zijn feestdansjes trouwens steeds vaker af. Bij GOAL! kijken we altijd vooral naar de wedstrijden van Atlético Madrid en Frankrijk, om te zien welke shuffle ‘Grizi’ nu weer uit de hoge hoed tovert.

Dresevic bekijkt doelpunt van zichzelf

Als verdediger maak je niet snel een hattrick. Norrby IF-speler Medi Dresevic is dan ook door het dolle heen wanneer hij in 2016 zijn 3e binnenschiet tegen Tvaaker. Hij rent naar de tribune, springt over de reclameborden, gaat zitten… en applaudisseert mee met de thuissupporters!

GOAL! Top 10 special cover

In de GOAL! Top 10's Special!

Genieten in IJsland

“Weet je nog, die keer dat we een fiets nadeden?”,“Wat dacht je van toen we gingen bobsleeën?”,“En weet je nog dat ik een WC-bril was?!”. De goals van Stjarnan uit IJsland zijn niet om aan te zien, maar de celebrations maken dat dubbel en dwars goed!

Doe het zelf… in FIFA 19!

In FIFA 19 zitten ontzettend veel toffe juichacties: 75 in totaal. Wil je weten hoe je jouw favoriete celebration doet? Check het in deze video, waar ze allemaal voorbij komen. Je ook nog ziet welke knoppen je in moet drukken.

Griezmann Fortnite dansjes quiz