Elke maandag kijkt GOAL! naar mooie momenten van het afgelopen voetbalweekend. Begin de nieuwe week met een heerlijke goal van Vivianne Miedema, een dubbele panna en blunderende keepers.

Blunderende keepers deel 1: Hugo Lloris

Je ziet het Jasper Cillessen regelmatig doen: met de bal aan de voet wachten tot de aanvaller ‘hapt’, om deze speler dan vervolgens uit te kappen. Afgelopen weekend dacht Spurs-keeper Lloris dit in de wedstrijd tegen Southampton ook te doen. Het ging gruwelijk mis, waardoor Southampton kon scoren. Ondanks deze fout wist Tottenham met 2-1 te winnen, maar deze blunder moet je zien!

Abdou Harroui

Ken je de uitspraak ‘Hij dolt 3 man in een telefooncel’? Deze uitspraak is perfect van toepassing op Sparta-aanvaller Abdou Harroui: check deze dubbele panna waarmee hij twee spelers van Fortuna Sittard achter elkaar te kijk zet. Helaas wordt hij door een Fortuna-verdediger gevloerd, anders had deze actie wel eens anders kunnen eindigen!

Vivianne Miedema

Vivianne Miedema is de laatste tijd heerlijk in vorm bij de dames van Arsenal. Niet alleen Miedema trouwens, ook de overige speelsters van Arsenal doet het goed: ze staan bovenaan in de competitie. Dat ze lekker kunnen voetballen, bewijzen ze zondagmiddag in de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion: na een heerlijke aanval schiet Miedema de bal vol in de kruising! Niet alleen met deze goal, maar ook met 2 assists was Miedema heel belangrijk in de 4-0 overwinning.

Blunderende keepers deel 2: Alexander Nübel

Hugo Lloris was niet de enige doelman die afgelopen weekend flink in de fout ging, ook Schalke-doelman Nübel kan er wat van. Het is dat Schalke al met 3-0 voorstaat tegen RB Leipzig, maar je zou denken dat dit afstandsschot wel houdbaar is, toch?

 

Poster strijd GOAL! 10 Premier League

Doe mee met de poster-strijd