Even wennen, weer naar school! Voor de regio Zuid is het vandaag zo ver. Om het leed wat te verzachten, verzamelt GOAL! leuke voetbalfilmpjes van dit weekend. Check de reclame van Ronaldo, een wonderlijke penalty en de zalige goal van Toni Kroos.

Bizarre reclame Ronaldo

Cristiano Ronaldo verdient een hoop geld met reclames en producten waar zijn gezicht of naam op staat. Maar misschien kan hij tegen sommige dingen beter ‘nee’ zeggen… hoewel, onderstaande video is wel hilarisch voor ons om naar te kijken!

Prachtige penalty

Onderstaand filmpje leert 2 lessen: 1. Niet te vroeg balen dat je de penalty hebt gemist. 2.Β Niet te vroeg stoppen met je doel verdedigen. De keeper is superblij: hij heeft de strafschop gestopt! Of… zit dat toch anders?

Toni Kroos maakt de mooiste

Natuurlijk waren er afgelopen weekend weer prachtgoals. Wat dacht je van de winnende van Aduriz tegen FC Barcelona? Maar wat GOAL! betreft is onderstaande treffen van Toni Kroos voro Real Madrid nΓ©t iets perfecter. De Duitser haalt uit van afstand, raakt de bal precies goed, treft onderkant lat en de bal knalt erin. Applaus voor Toni!

Breng hier je stem uit!