In GOAL! 11 lees je hoe jij een kanjer wordt in FIFA 19. Paskie Rokus, de officiële eSporter van Vitesse, geeft je FIFA 19 tips om nog beter te worden in het spel. Hier vind je een video met nog 5 tips, om een echte koning te worden en je vrienden te kloppen.

FIFA 19 tips van Paskie Rokus

Wie is Paskie?

De 26-jarige Arnhemmer Paskie Rokus is de officiële eSporter namens Vitesse. Hij is ook een groot voetbalfan die wanneer hij kan, wedstrijden van de club bezoekt. Paskie is 2 keer FIFA-kampioen van Nederland geworden. Hij speelt ook dit seizoen weer voor zijn favoriete club in de eDivisie. Die begint in november, maar wanneer precies is nog niet bekend. Op de site van de eDivisie zelf, moet daarover meer bekend worden.

 

FIFA 19 tips: nieuwe bewegingen

FIFA 19 is een volkomen ander spel dan de versie van vorig jaar, vindt Paskie. “Er zitten ongeveer 12 nieuwe ‘skill moves’ in het spel, die niet in FIFA 18 zaten. Je hoeft daarvoor niet eens hele goede spelers te gebruiken. Veel van die bewegingen zijn met elke voetballer uit te voeren.” In dit filmpje, vertelt Paskie precies welke moves je simpel zelf kunt doen.

 

GOAL! 11

 

Check het magazine