Is jouw voornemen in 2019 om een beter voetballer te worden? Anouk Hoogendijk geeft tips om jou te helpen!  Op Goalonline.nl verzamelen we Anouks antwoorden op vragen om tips in voetbalsituaties. Zo kan jij straks extra scherp aan de tweede seizoenshelft beginnen.

Anouk Hoogendijk geeft tips!

@Quinty.mel: Ik vind het nog best lastig om de bal af te pakken. Heb je nog wat tips voor me waarmee het wel lukt?

“Belangrijkste tip is dat je altijd naar de bal moet blijven kijken. Dus niet naar de benen die allerlei scharen en andere trucs doen. Als je tegenstander de bal net iets te ver voor zich uitspeelt, kun je de bal pakken.”

@Maudoosterbeek: Hoe neem je de perfecte corner?

“Wat is de perfecte corner? Ik denk juist dat het goed is om corners af te wisselen: kort, lang ,uitdraaiend, indraaiend… Belangrijk is dat je er veel op oefent en afspraken maakt met je team.”

 

@Liekemartens.fans: Hoe leer je het beste ingooien?! Want dat heb ik nog niet echt onder de knie.

“Veel doen! Eigenlijk moet je elke training 5x ingooien. Dit kun je doen als je wat eerder het veld opkomt of na de training. Vraag een speelster om de ballen op te vangen die je gooit.”

 

Heb jij een vraag aan Anouk? Stuur ons een berichtje via Instagram (graag via DM), Facebook of mail. Iedere maand kiest Anouk een aantal vragen uit waarop ze antwoord geeft.

In het boek ‘Balverliefd’ geeft Anouk nog heel veel voetbaltips, om jouw voetballoopbaan op weg te helpen.

Stem mee wie op de poster in GOAL! komt!