De eerste spelronde van de Premier League 2018/2019 kent gelijk een enorme kraker: Arsenal – Manchester City! Wat weet jij over de ploeg uit Londen? Doe de quiz!

De Ken je Club Arsenal quiz

Arsenal – Manchester City: garantie voor goals!

Kevin De Bruyne Manchester City

Tijdens de duels tussen Arsenal en Manchester City vallen altijd veel doelpunten, meestal 3 of meer. De laatste jaren genieten vooral City-fans van deze wedstrijd. Vorig seizoen wint City namelijk in Londen met 3-0, terwijl de club thuis een 3-1 stand op het scorebord brengt. Maar de club uit Manchester was vorig seizoen dan ook bijna niet te stoppen! Alleen Liverpool en Manchester United wisten te winnen van de ploeg van Pep Guardiola

Ken Je Club: Manchester City!

Nieuwe coach, nieuwe kansen

Aubameyang Arsenal

Wat vind jij van het nieuwe shirt van ‘the Gunners’? Laat het weten in een reactie! Je kunt het shirt van Arsenal hier kopen.

De Londense supporters hopen op een verandering nu coach Arsène Wenger zijn taak heeft neergelegd. De Fransman heeft ‘The Gunners’ sinds zijn aanstelling vaak mooi laten voetballen, maar pakte de laatste landstitel in 2004. Fans zijn hem dankbaar voor wat hij heeft betekend voor de club, maar ze snakken ook naar grote prijzen! Er is haast geen betere manier om de strijd om de Premier League-titel te beginnen, dan een overwinning op de regerend landskampioen!

Kijken?

De wedstrijd begint zondag 12 augustus om 17.00 uur. Je kunt hem zien op het gratis kanaal van Ziggo Sport.