Vandaag oefent Argentinië tegen Marokko. De Marokkanen hadden graag tegen Messi gespeeld, maar de kleine tovenaar uit Rosario is er niet bij. Speciaal voor iedereen die Leo een beetje mist, heeft GOAL! de grote Messi-quiz gemaakt. Bewijs dat jij  een echte Lionel-kenner bent!

De grote Messi-quiz

Messi Neymar Zuid-AmerikaLionel Messi was even terug bij Argentinië

Lionel Messi speelt sinds het WK tot afgelopen week niet meer voor Argentinië. Deze interlandperiode zou hij weer meedoen. In de eerste wedstrijd van ‘La Albiceleste’, tegen Venezuela, is de kleine tovenaar erbij. Zijn toverstaf heeft ie alleen in Barcelona laten liggen. Argentinië verliest, Messi speelt niet goed en meldt zich na afloop af voor de volgende oefenwedstrijd tegen Marokko. Hij zegt dat hij last heeft van z’n lies.

Vooraf waren er al verhalen bekend dat Leo alleen tegen Venezuela zou spelen. Marokko had natuurlijk ook graag tegen de beste speler van de wereld gevoetbald. Veel mensen in Marokko hebben een kaartje gekocht om Messi in actie te zien. Zij zijn nu erg teleurgesteld. De Marokkaanse voetbalbond is boos. Zij twijfelen eraan of Messi wel echt geblesseerd is. De bonden van Marokko en Argentinië hadden afgesproken dat de beste spelers aan de aftrap zouden verschijnen. Om Messi toch te zien, biedt GOAL! de mensen de Messi-quiz te maken.

 

Virgil van Dijk Oranje Nederlands elftal

Test je kennis over Oranje!