Feyenoord beleeft niet het beste seizoen. Toch valt er de afgelopen jaren voor supporters van de club uit Rotterdam veel te vieren. Ze worden kampioen, pakken de beker en zelfs het seizoen 2018/2019 begint met een prijs: de Johan Cruijff Schaal. GOAL! viert al die prijzen mee en presenteert: de grote Feyenoord-quiz! Wat weet jij van deze legendarische club?

Feyenoord-quiz

Feyenoord strijdt om plek 3

Feyenoord is met AZ in een heftig gevecht verwikkeld om de 3e plek in de competitie. Die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op een ticket in de voorronde van de Europa League. Bovendien bespaart de nummer 3 zich een hoop moeite omdat het geen Play-Offs meer hoeft te spelen om Europees voetbal veilig te stellen. De Rotterdammers staan in punten gelijk met AZ.

Nicolai Jorgensen Feyenoord PSV goal4 wedstrijden voor het einde van de competitie treffen de 2 clubs elkaar nog in De Kuip. De mannen van coach van Bronckhorst willen het niet van die wedstrijd laten afhangen, want AZ is vooral na de winterstop heel sterk. Dat geldt niet voor Van Persie & co. Zij verliezen competitiewedstrijden van PEC Zwolle, FC Groningen, Excelsior en Willem II. Geen vorm om over naar huis te schrijven! Overigens vegen ze tussendoor wel Ajax van de mat en pakken ze in Eindhoven knap een punt tegen PSV. Kortom: rare jongens dus, die Feyenoorders.

Hirving Lozano Luuk de Jong PSV

Test je kennis in de PSV-quiz!