Heb jij de Borussia Dortmund poster uit GOAL! 13 al boven jouw bed gehangen? Of juichte jij net zo hard als de BVB-spelers toen je zag dat Babiche Roof op de plaat staat in het nummer dat nu in de winkel ligt? Welke poster je ook ophangt: in deze quiz staat over elke posterheld(in) een vraag. Test je kennis over de spelers die deze maand op de poster staan.

Doe de posterhelden quiz!

Borussia Dortmund poster + Topmatch

Borussia DortmundNadat Bayern München jarenlang heerste in de Bundesliga, is de beurt nu aan Borussia Dortmund. ‘BVB’ is de winterkampioen van Duitsland, wat ze naar ‘Herbstmeister’ noemen. De mannen op de poster in GOAL! 13 hebben een grote rol in het succes van Dortmund. Bijvoorbeeld Paco Alcácer die per 90 minuten gemiddeld 2 keer scoort. Of wat dacht je van supertalent Jadon Sancho? Deze man geeft de meeste assists van alle spelers van ‘BVB’, maar scoort zelf ook regelmatig!

In GOAL! 13 lees je meer over Borussia Dortmund in de Topmatch. De mannen van coach Lucien Favre gaan namelijk na de winter direct op bezoek bij concurrent RB Leipzig. Het heenduel eindigt in 4-1 voor Dortmund, maar dat is lang het enige duel dat ‘die Roten Bullen’ verliezen. Bekijk de samenvatting van die wedstrijd op het YouTube-kanaal van de Bundesliga.

GOAL! 13 2018

Lees over GOAL! 13!