Wie wint Atlético – Arsenal? En gaat Olympique Marseille of Red Bull Salzburg naar de finale van de Europa League 2017/2018? GOAL! zocht uit wie de sterspelers van deze teams zijn en daagt je uit met een Europa League halve finale quiz! Had jij alle vragen goed?

Atlético – Arsenal

Atlético Madrid heeft donderdagavond een iets betere uitgangspositie dan Arsenal: de Spanjaarden hebben een uitgoal te pakken! In het Emirates Stadium eindigde het onderlinge duel namelijk in 1-1. Maar ‘the Gunners’ zijn zeker niet kansloos! Coach Arsène Wenger pakt nog geen enkele Europese prijs. Dat is reden genoeg om extra graag die eindoverwinning te willen pakken!

Red Bull Salzburg – Olympique Marseille

In de poulefase van dit seizoen Europa League is Salzburg Marseille 2 keer te slim af. In Frankrijk eindigt het duel namelijk in 0-0, terwijl de Oostenrijkers in eigen stadion met 1-0 winnen. Maar vorige week wint Marseille met 2-0, dankzij 2 assists van Dimitri Payet op de goals van Florian Thauvin en Clinton N’Jie. Kan Salzburg in de Red Bull Arena voor een stunt zorgen?

Voetbalkoningen koningsdag Messi Suarez