De mooiste tijd die Oranje-topscorer aller tijden Robin van Persie als voetballer ooit had? Dat was toen hij als jeugdspeler bij Feyenoord terecht kwam. “We hadden zo’n leuk team en werden allemaal vrienden van elkaar!,” vertelt hij aan GOAL!.  Doe dus net als Robin, volg je voeten en ontmoet nieuwe vrienden of vriendinnen.

Tofste sport

We vertellen jou als goalonline.nl en GOAL!-lezer vast niks nieuws wanneer we zeggen dat voetbal de tofste sport ter wereld is. Niet alleen om naar te kijken of om over te lezen, maar vooral om het zelf te doen. De KNVB nodigt jou daarom uit om je voeten te volgen en een bezoek te brengen aan een club bij jou in de buurt. Check snel de evenementenkalender om te zien waar jij terecht kunt!

Dribbelen binnen en buiten het veld

Zo goed als Robin van Persie worden, lukt natuurlijk niet iedereen. Maar zoveel vrienden maken als hij deed, is wel heel makkelijk. En durf je niet alleen naar een vrienden- of vriendinnendag te komen? Dan neem je toch gewoon je maatje mee! Bovendien voetbal is ook heel goed voor je! Je wordt fit en bent lekker buiten, in de frisse lucht. Zien we je op de voetbalclub?!