Iedere voetballer weet het: een warming-up in een goed trainingspak is het halve opwarmwerk. Bij FC Barcelona doen ze die warming-up in een heel mooi pak van het beste materiaal. Je kan deze prachtige ‘voetbalkostuums’ onder andere kopen bij sportshowroom.nl. Zij stuurden ons het volgende verhaal over deze pakken op!

Een volgepakt Camp Nou leeft toe naar een volgende belangrijke wedstrijd. Op het veld dribbelt Lionel Messi met de bal aan de voet. Om zijn lichaam zit het FC Barcelona trainingspak. Het mooie donkerblauwe pak met de oranje accenten. Op deze warme avond heeft de kleine Argentijn veel baat bij Aeroswift-technologie in het pak. Zijn zweetdruppels drogen snel op, zodat hij zich kan richten op de trucs met de bal.

Trainingspak FC Barcelona warming-up

Na een simpele voetbeweging zwiept hij de bal in de lucht en het slim-fit materiaal van het pak volgt de beweging probleemloos. Hij is klaar voor de wedstrijd, hij beweegt zich soepel in zijn favoriete pak. Andrés Iniesta sprint langs Messi om een bal te halen. Zijn trainingsbroek, met het ultra stretch-materiaal geeft alles om de handige middenvelder te helpen in zijn bewegingen. Iniesta kapt, kijkt en geeft een strakke pass.

De kuitstukken van het pak, voorzien van grip en een compressiepasvorm, zitten mooi passend om zijn getrainde benen. Alles lijkt zo simpel. De slim-fit-pasvorm van het trainingspak geeft hem nog meer snelheid in zijn spel. Zijn tailleband, van Fly Vent-materiaal, houdt de broek strak op de heupen. Hij geniet en loopt met trots over het veld; het Nike-logo op de borst en op de zijkant van zijn broek.

Onderweg naar het stadion hebben de spelers de tactiek voor de wedstrijd doorgenomen. De spelers doen dit in het FC Barcelona Tech Fleece pak met een jack van Tech Fleece materiaal. De spelers voelen zich ontspannen, maar ook trots: naast het Nike-logo prijkt en het embleem van FC Barcelona op de borst.

Dembele FC Barcelona trainingspak

Philippe Coutinho denkt mee over de tactiek. Met een geconcentreerd gezicht ondersteunt hij zijn hoofd met zijn handen, zijn ellebogen op zijn knieën onder de grijze Tech Fleece broek van FC Barcelona. De broek geeft hem een professionele uitstraling. Onder de strakke pasvorm-boord van zijn broekspijpen verschijnen zijn schoenen. De warme broek geeft zijn spieren rust in de bus, het Tech Fleece materiaal is zacht, licht en warm.

Na het gesprek over de wedstrijd opent Coutinho de zijzak van zijn joggers. Fanatiek als hij is, tovert hij speelkaarten tevoorschijn. Lachende spelers, een ontspannen sfeer. Zijn teamgenoot Luis Suárez snelt toe om mee te spelen. Achterin de bus zit een groep kaartende spelers. Allemaal in het grijze Barca Tech Fleece pak. Suárez is weer eens de gangmaker. Hij vermaakt het publiek iedere wedstrijd, hij vermaakt zijn medespelers iedere dag.

DIT ARTIKEL IS JE AANGEBODEN DOOR SPORTSHOWROOM.NL.