Hirving Lozano is door de lezers en volgers van GOAL! verkozen tot beste speler van de Eredivisie! Best een logische winnaar: de Mexicaan is sinds zijn komst naar PSV een sensatie. GOAL! zet een paar hoogtepunten van de PSV-aanvaller op een rij.

Hirving Lozano de beste doelpuntenmaker

Tijdens zijn competitiedebuut voor PSV, in juli 2017, schiet Hirving Lozano meteen een belangrijke bal in de netten. Hij maakt de 1-1 in een wedstrijd die met 3-2 gewonnen wordt door PSV. Vanaf dat moment stopt de Mexicaan niet met scoren voor de Eindhovenaren. Inmiddels staat de teller al op 33 doelpunten in 60 officiële wedstrijden. Hij scoort dus zeker iedere 2 potjes één keer. Ook geeft hij prima voorzetten. In die 60 wedstrijden geeft hij 19 keer een pass die in een treffer wordt omgezet.

Hirving de beste aandachttrekker

Inmiddels heeft Hirving Lozano ervoor gezorgd dat heel veel clubs hem willen hebben. Clubs als Arsenal, Valencia en Everton worden al aan hem gekoppeld. Dat is niet zo gek, want niet alleen bij PSV presteert hij, ook in het shirt van Mexico speelt hij geweldig. Tijdens het WK maakt hij de winnende tegen Duitsland. Daarmee trekt hij veel aandacht en de Mexicaanse supporters vinden ‘El Chucky’ een nog grotere held.

Hirving de beste dribbelaar

Als verdediger heb je een rotdag als je tegen Hirving moet. De Mexicaan is razendsnel, ook met de bal aan z’n voeten. Niet alleen de verdedigers van De Graafschap en Willem II hebben hun handen vol aan de dribbelkont, ook die van Internazionale en Tottenham Hotspur. Dat kun je mooi zien in het onderstaande filmpje, waar je ‘m behendig langs de internationale toppers ziet slalommen! Als het aan hem ligt, blijft hij altijd zo spelen. In een interview met GOAL! zegt hij tegen de GOAL! lezers: “Ik wil altijd op zo’n manier voetballen, dat jullie op mij willen blijven stemmen.” Afgesproken, Hirving!

Check wat hij vindt van Hirving Lozano