Home Contact Shop Word abonnee

Doe hier mee met de prijsvragen uit GOAL! 1

#prijsvragen
15 januari 2020

GOAL! geeft elke maand toffe prijzen weg. Ook in GOAL! 1 vind je weer vette cadeaus. Bekijk wat je moet doen om in deze editie in de prijzen te vallen en mail je antwoord naar prijsvragengoal@a-press.nl, samen met je naam, adres, woonplaats en eventueel kledingmaat of spelcomputer. Check hieronder welke prijzen we weggeven.

Lukaku juicht InternazionaleKlik om te mailen voor het thuisshirt van Internazionale!
Aan de hand van de goals van superspits Romalu Lukaku is Internazionale dit seizoen weer kampioenskandidaat in Italië. Wat GOAL! betreft is de club uit Milaan in elk geval kampioen in mooie shirts maken. Want zeg nu zelf: dat zwart-blauwe shirt met gouden details is elk seizoen weer een pareltje! Geef het juiste antwoord op de prijsvraag op pagina 41 uit GOAL! 1 en maak kans op het shirt. Stuur in de mail ook jouw kledingmaat!

Klik om te mailen voor het CR7 verjaardagspakket!
Hoera! Cristiano Ronaldo wordt op 5 februari 35 jaar! GOAL! viert zijn verjaardag met een toffe prijsvraag: jij maakt kans op een CR7-verjaardagspakket! Daarin zit het stripboek Striker Force, waarin Cristiano het niet opneemt tegen Lionel Messi, maar tegen… aliens! Ook in het pakket: bioscoopkaartjes voor de film Sonic en een CR7-boxershort. Check de prijsvrag op bladzijde 15.

Klik om te mailen voor Football Manager 2020!
Spelers met buitenaardse kwaliteiten beslissen wedstrijden. Maar een goede tactiek is net zo belangrijk voor een succesvol voetbalteam! In Football Manager 2020 ben jij de coach van een team. Maak jij Cambuur kampioen van Nederland? Laat je 1890 München naar de Bundesliga stijgen? Of kun je de grote sterren bij Real Madrid of Manchester City tevreden houden? Check de prijsvraag op bladzijde 61.

Wil jij nou kans maken op één van deze toffe prijzen? Stuur het juiste antwoord dan naar prijsvragengoal@a-press.nl. Vergeet daarbij niet je naam, adres en woonplaats te vermelden.

Wintips:
– Zet de prijs die je wilt winnen in het onderwerp.
– Stuur per prijsvraag 1 mailtje.
– Vergeet niet je kledingmaat of spelcomputer in je mail te zetten.