Home Contact Shop Word abonnee

Doe hier mee met de prijsvragen uit GOAL! 2

#prijsvragen
14 februari 2020

GOAL! geeft elke maand toffe prijzen weg. Ook in GOAL! 2 vind je weer vette cadeaus. Bekijk wat je moet doen om in deze editie in de prijzen te vallen en mail je antwoord naar prijsvragengoal@a-press.nl, samen met je naam, adres, woonplaats en eventueel kledingmaat of spelcomputer. Check hieronder welke prijzen we weggeven.

Klik om te mailen voor het thuisshirt van Juventus

GOAL! 2 2020 De Ligt RonaldoJarenlang speelt Juventus met iconische, dunnere zwart-witte strepen op het shirt. Dit seizoen zijn De Ligt en zijn teamgenoten te bewonderen in tenue waarbij de ene kant wit en de andere kant zwart is. Een roze streep ertussen. Wil jij het shirt van ‘Juve’ winnen? Ga naar bladzijde 13 in GOAL! Stuur in de mail ook jouw kledingmaat.

Klik om te mailen voor het trainingspak!

De ene gebruikt ‘m alleen voor de training, de ander doet ‘m aan tijdens buitenspelen en weer een ander trekt ‘m aan naar school. Wat je er ook in doet: bij GOAL! vinden we een trainingspak erbij horen. Daarom geven we er ééntje weg, en jij mag zelf bepalen van welke club. Check de prijsvraag op blz 8.

Klik om te mailen voor kaartjes voor Oranje!
De voorbereiding op het EK begint voor Oranje op 26 maart. De selectie van bondscoach Ronald Koeman speelt dan tegen Amerika. GOAL! geeft 5 keer 2 kaarten weg voor deze oefenwedstrijd in Eindhoven. Check de prijsvraag op blz 42!

Mail om kans te maken op een jaar gratis gamen!
Gamen op de PS4 is supervet. Alleen als je regelmatig een nieuw spel wil, is het ook prijzig. PlayStation Now is de oplossing. Je betaalt elke maand €9,99, maar dan kun je onbeperkt gamen. De keuze is reuze, want er zijn nu al 300 games beschikbaar. Geen PS4, maar wel een goede PC? Mooi! Want dan kun je ook terecht bij PlayStation Now. GOAL! geeft 3x een jaarabonnement weg. Lees GOAL! nog een keer goed en beantwoord de vragen in de Extra Tijd op bladzijde 58. Stuur je antwoorden in, en maak kans op deze topprijs. 

 

Wil jij nou kans maken op één van deze toffe prijzen? Stuur het juiste antwoord dan naar prijsvragengoal@a-press.nl. Vergeet daarbij niet je naam, adres en woonplaats te vermelden.

Wintips:
– Zet de prijs die je wilt winnen in het onderwerp.
– Stuur per prijsvraag 1 mailtje.
– Vergeet niet je kledingmaat of spelcomputer in je mail te zetten.