Home Contact Shop Word abonnee

GOAL! Stripspecial: Rob van de Rovers

#Nieuw
21 februari 2020

Rob Ridder is een talentvolle voetballer die van jongs af aan maar één club heeft waar hij van houdt: Melchester Rovers. Maar met die club gaat het niet zo goed: ze staan op het punt opnieuw te degraderen. Kan Rob zijn grote liefde helpen? Je leest het in deel 1 van de GOAL! stripserie Rob van de Rovers: De Aftrap. 

Rob van de Rovers deel 1

Hoewel jij nu waarschijnlijk voor het eerst kennis maakt met Rob, weten je vader, moeder, opa of oma misschien wel wie hij is.  De oorspronkelijke Rob van de Rovers, bedacht door Frank S. Pepper, verscheen in 1954 voor het eerst en was een enorme hit. Rob Ridder vervulde voetbaldromen! Hij was een geniale speler/coach, haalde Oranje, vulde 23 stripalbums en was ook buiten het geïllustreerde voetbalveld een groot succes. In 1990 namen Rob Ridder en Engeland-spits Gary Lineker bijvoorbeeld samen een nummer op met de titel ‘Europe United’.

comic Rob van de Rovers paginaDe nieuwe Rob van de Rovers heeft een nieuw uiterlijk en staat aan het begin van zijn loopbaan. Zijn eerste doel is Melchester Rovers van de rand van de afgrond te redden. Een opgave op zich, maar Rob deinst er niet voor terug. 

 

 Rob van de Rovers deel 1: De Aftrap is voor €6,95 te koop in de webshop van GOAL! (klik hier).