Iedere maand zie je in GOAL! een prachtig voetbalkunstwerk van Piro. We dagen je uit ook een tof schilderij of een mooie tekening te maken, van je favoriete speler. Iedere maand belonen we er één met een Piro-schilderij voor thuis, aan de muur. Er komen alleen zoveel mooie kunstwerken binnen, dat we er hier ook een paar laten zien!

Dit is kunst van Piro

Fran Sol Piro GOAL!

Dit zijn een paar van de originele kunstwerken die je in GOAL! of het GOAL! Winterboek hebt gezien. Piro, die in het echte Barry Pirovano heet, vertelt je in GOAL! elke maand waardoor hij zich laat inspireren. Dat hoeft niet altijd zijn favoriete speler te zijn! Het kan ook een mooie beweging van een speler zijn, het kapsel of een bijzondere actie. Check anders zijn eigen website eens: www.barrypirovano.com.

 

Kunstzinnige GOAL!-lezers

Jullie kunnen er ook wat van! We kunnen helaas niet alle inzendingen laten zien, want dat zijn er veeeeeeel teveel. Maar dit zijn een paar mooie die we hebben ontvangen!

Just Krijgsman won een kunstwerk voor in zijn kamer met dit… kunstwerk!

Gyan Jansen maakt deze CR7 perfect na!

 

Irene van Leijen heeft een toffe, eigen stijl!

 

Je hoeft niet altijd de speler na te tekenen die in GOAL! staat. Mikail maakt zijn eigen kunstwerk van zijn eigen held: Gomis van Galatasaray!

De 8 jarige Sem heeft Ronaldo gemaakt. Ontzettend knap gedaan man!

Finn van der Meer maakt een geweldige Cristiano!

 

Niemand heeft gezegd dat je papier moet gebruiken! Charlotte maakte dit kunstwerk over haar favoriete club NAC. Hoe origineel en creatief, Charlotte!

 

Ook kans maken op zo’n mooie prijs?

Stuur ons een toffe tekening in van jouw voetbalheld. Dat mag via mail: prijsvraag@goalonline.nl , maar ook via Facebook, Twitter of Instagram.

Nog meer van Piro zien? Dat kan! Klik hier maar eens.