Wat een feest was #voetbalshirtvrijdag. Ontzettend veel van jullie gingen gekleed in voetbalshirt naar school en werk. Dat vinden we tof, maar we willen er ook aandacht voor het goede doel mee vragen. Op onze voetbalveiling zijn namelijk te gekke producten te koop. De opbrengst van de veiling gaat naar het goede doel!

Bieden voetbalveiling kan tot zondagavond 23:59uur

Op de #voetbalshirtvrijdag-veiling zijn unieke producten te koop. Gesigneerde shirts van Vitesse, Ajax, FC Utrecht, PEC en AZ, bijvoorbeeld. Maar ook een prachtig kunsterwerk van Barry Pirovano (die je kent van de rubriek Tekenen met Piro) met daarop de handtekening van Robin van Persie. Ook uniek wedstrijdkaartjes voor de perstribune van PSV met bezoek aan de persconferentie na de wedstrijd. Zulke dingen kan je alleen kopen via onze voetbalveiling en nergens anders. BIEDEN OP ITEMS DOE JE HIER.

 

Uitzending FC Afkicken tijdens #voetbalshirtvrijdag

GOAL! hoofdredacteur Simon was vrijdag te gast bij FC Afkicken om te vertellen over #voetbalshirtvrijdag. Hij had ook de veilingsitems meegenomen. Check de hele uitzending hier. Ook het bezoek aan deΒ Gevers Deutz Terwee-school, die massaal meedeed aan #voetbalshirtvrijdag, zie je in de uitzending.