29 juni 2018 organiseert GOAL! weer #voetbalshirtvrijdag! Net als vorig jaar kunnen jij en je klasgenoten op die dag in een voetbalshirt naar school. Door met je hele klas op de foto te gaan en die op social media te delen, maak je kans op prijzen én steun je ook nog eens het goede doel!

#voetbalshirtvrijdag en Tom Beugelsdijk

 

Net als in 2017 heeft GOAL! een supporter van #voetbalshirtvrijdag gevonden: Tom Beugelsdijk. De ADO Den Haag-verdediger is zelf namelijk gek op voetbalshirts, vertelt hij in de nieuwe GOAL!: “Ik had er ook echt veel! Die droeg ik vroeger graag tijdens de gymles. Ik speelde al op jonge leeftijd bij ADO, maar dat shirt droeg ik natuurlijk nooit naar school. Dat vond ik een beetje vreemd. Nee, ik had altijd shirts van Europese topclubs aan. Chelsea en Real Madrid bijvoorbeeld.”

 

Support Casper

Tom wil op #voetbalshirtvrijdag graag aandacht voor Support Casper. Dit is de stichting van professor Casper van Eijk. Hij weet ontzettend veel over de alvleesklier. Met zijn stichting probeert hij geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. 

Om geld op te halen voor Support Casper, organiseert GOAL! een veiling. Je kan daar toffe voetbalshirts en andere spullen van Eredivisie-clubs kopen!

Klassenprijzen

In GOAL! vind je deze maand en volgende maand de poster die je op kan hangen in je klas. Zo roep jij iedereen op om mee te doen! Vraag dus aan je meester of juf of ie voor het raam mag, zodat iedereen ‘t ziet. De poster downloaden kan ook. Klik hier!

Als jij meedoet met #voetbalshirtvrijdag en je post op 29 juni een foto van jou en je klasgenoten op social media, maak je kans op toffe prijzen. Wat je zoal kan winnen?

 

  • 1x Meet & Greet met een speler uit de Eredivisie! – aangeboden door Fame Sports Marketing
  • Sportkleding voor de hele klas
  • 2x boekenpakket voor in de klas