Op 10 mei is het weer zover: #voetbalshirtvrijdag.Β Een dag waarop jij en je klasgenoten naar school gaan in een voetbalshirt. Je vraagt zo aandacht voor het goede doel en maakt met je klas ook nog kans op leuke prijzen!

Hoe werkt #voetbalshirtvrijdag?

Op 10 mei zorgen jij en je klasgenoten dat je in een voetbalshirt naar school komt. Je maakt een groepsfoto en zet die op social media. Je gebruikt de #voetbalshirtvrijdag en als je @GoalNL en/of @fcafkicken tagged, weet je zeker dat het goed zit. Vorige jaren was de actie een waanzinnig succes. Check hier maar eens wat reacties! Op deze manier vraag je aandacht voor het goede doel.

Joris van Overeem

Dit jaar is FC Utrecht-middenvelder Joris van Overeem ambassadeur van #voetbalshirtvrijdag. Hij mocht dus het goede doel bepalen. Dit jaar wordt er geld ingezameld voor de speciale skybox die wordt gebouwd in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Dat geld wordt bij elkaar gebracht via onze veiling. Surf vanaf 1 mei naar www.goalonline.nl/veiling en bied mee op toffe voetbalspullen, zoals shirts, ballen en meer!

Geen school? Geen probleem!

Sommige scholen hebben vrij op 10 mei. Dat betekent niet dat je niet mee kunt doen! Post een selfie van jezelf of met je vrienden in voetbalshirt. Zo maak jij toch kans op leuke prijzen en vraag je aandacht voor het goede doel. Wat je kan winnen? We hebben onder anderen:

  • Deelname met je klas aan een dag van Jonger Oranje
  • Voor elk kind in de klas een tof boek
  • Voetballen van Robey voor op school

GOAL! - #Voetbalshirtvrijdag poster

Hang de poster op!

#voetbalshirtvrijdag kan dankzij jou een succes worden! Neem de poster uitΒ GOAL! mee naar school en hang β€˜m daar op. Zo weet iedereen van deze actie. Heb je nog een posters nodig om te verspreiden? Mail naar post@goalonline.nl. Wij hebben er nog een paar extra, dus die sturen we graag op. Wees wel op tijd, want op = op!

 

 

Virgil van Dijk Oranje Nederlands elftal