GOAL! organiseert samen met Simbo het Maffe Voetbalkamp! Iedereen die voetbal leuk vindt is uitgenodigd om in de meivakantie 5 dagen lang plezier te maken. En dat zonder je ouders! Check deze 5 weetjes en ontdek wat wat je tussen 30 april en 4 mei allemaal beleeft in Bergeijk, waar het kamp plaatsvindt.

Freestylen met de Pelota-crew

De mensen achter Pelota verzorgen techniektrainingen bij profclubs als Ajax en De Graafschap. Maar ze hebben ook freestylers, die de meest waanzinnige trucs in huis hebben. Hun verbluffende skills laten ze zien tijdens het kamp. En natuurlijk leren ze jou ook wat toffe bewegingen.

Voetbalmaffe GOAL! kamp-shirt

Als jij aanwezig bent bij ons supertoffe voetbalkamp, krijg je een gaaf GOAL!-voetbalshirt van topkwaliteit. Handig voor tijdens alle potjes voetbal die je gaat doen! Maar ook tof om na het kamp aan te trekken en te showen als souvenir.

 

Quad rijden

Natuurlijk draait het bij het Voetbalmaffe Kamp vooral om voetbal. Maar zelfs Ronaldo en Messi zijn niet de hele dag met de bal bezig. Wat dacht je dus van een middagje rijden op een Quad? Lekker scheuren door het bos, hoe vet is dat?!

Voetbalkamp

Alles inbegrepen

Het Simbo-kamp is een zorgeloze vakantie. Je slaapt op een gave locatie, in Bergeijk, midden in het bos. Er wordt gezorgd voor een goed ontbijt, een lekkere lunch en een uitstekend diner. Er zijn tussendoortjes en drinken zat; het is een echt all-inclusive-kamp. De leiding is in handen van de professionals van Simbo.

Tekenen met Junior & Co

Geniet jij ook altijd zo van de strips van Junior & Co? De tekenaar van deze gave strip komt langs om jouw te leren hoe je een voetbalstrip maakt! Behalve Junior & Co heeft Uco Egmond heel veel andere beroemde strips getekend, dus als je wil leren tekenen is Uco de allerbeste!

Voetbalkamp

 

Op en top voetballol op voetbalkamp

En er is natuurlijk nog veel meer! Zwemmen in AquaMundo, je eigen voetbalshirt-ontwerpen en natuurlijk héééél veel lachen en nieuwe vrienden ontmoeten.

Zien we jou in de meivakantie?

 

Boek snel!

Meivakantie
Het Maffe GOAL! Voetbalkamp in de meivakantie duurt 5 dagen en vindt plaats van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei.

Je gaat op kamp voor € 395,-. Hierbij zijn uiteraard alle activiteiten, jouw maaltijden én een voetbalshirt inbegrepen!

Meer informatie en boeken?
Kijk op Simbo.nl/goal of bel 033-8080802 of mail naar info@simbo.nl. Vol = vol!