Nog een week en dan is het Vaderdag. Op zondag 16 juni zet jij je pa in het zonnetje. GOAL! heeft een paar toffe vaderdag cadeautips, waarmee jij je voetbalgekke vader zeker een plezier doet. 

Jouw pa: Avonturier

Memphis Depay is een speler die niet bang is. Niet om acties te maken, niet om zich anders te gedragen dan de rest en ook niet om opvallende kleding te dragen. Hij zoekt vaak het avontuur op. Hoe hij geworden is tot wie hij nu is, lees je in Heart of A Lion. In dit boek vertelt Memphis over zijn heftige jeugd, avonturen in Engeland en Frankrijk en over zijn toekomstdromen.

Boek: Heart of a Lion * Schrijver: Memphis Depay & Simon Zwartkruis * Prijs: 20,99

gerard van der lem boek struisJouw pa: Voetbalgek

Is jouw pa gek op alles dat met voetbal te maken heeft? Of het nou verhalen van vroeger of van nu zijn? Dan is het boek over Gerard van der Lem een tip! Dat staat namelijk vol met heerlijke verhalen. Van der Lem was vaak assistent-trainer. Zo werkte hij samen met Louis van Gaal, bij Ajax en Barcelona. Hij maakte dus heel veel bijzondere dingen mee, waarover je in dit heerlijke boek leest.

Boek: Gerard van der Lem * Schrijver: Edwin Struis * Prijs: 21,99

 

 

Lieke Martens boek prijsvraagJouw pa: Fan van Lieke

Lieke Martens is de beste speelster van Oranje. In het boek Lieke, vertelt ze hoe ze het wist te schoppen van het Limburgse Nieuw Bergen tot Barcelona. Het boek is voor zowel (wat oudere) kinderen als volwassenen geschikt. Dat zorgt ervoor dat je het lekker leest! Als je dit boek geeft op Vaderdag, weet hij met wat geluk voor de laatste groepswedstrijd van de Leeuwinnen alles van ‘Listige Lieke’.

Boek: Lieke * Schrijver: Vincent de Vries * Prijs: 21,99

 

Jouw Pa: Ajacied

Voor Ajacieden was 2018/2019 een prachtseizoen. Landskampioen, bekerwinnaar en ook nog eens een fanatastisch avontuur in de Champions League. Daarover lees jij in GOAL! 5, maar je pa wil er misschien wel een heel boek over lezen. Willem Vissers, een journalist van de Volkskrant, heeft wedstrijdverslagen, leuke stukjes en interviews van dit seizoen samengevoegd. Voor Ajax-fans maakt dat ‘Jongensdromen: Het gouden seizoen van Ajax’ een topboek.

Boek: Jongensdromen: Het gouden seizoen van Ajax * Schrijver: Willem Vissers * Prijs: 15 euro

 

 

 

Tips Trucjes van de Donk Van Dongen Leeuwinnen

Met Van Dongen en Van de Donk