Maandag is het nog altijd nét iets moeilijker dan andere dagen om naar school te gaan. Gelukkig helpt GOAL! je met die glimlach op jouw gezicht terugkrijgen. Begin deze nieuwe week met gouden tips bij blessures en een hilarisch standbeeld van Mohamed Salah!

Tips bij blessures

Wanneer je geblesseerd bent, kun je altijd wel op goed advies van ervaringsdeskundigen rekenen. Zo is Bryan Linssen afgelopen week super blij met de tip die hij van Vitesse-teamgenoot Alexander Büttner krijgt! De aanvaller heeft namelijk al een tijd last van zijn enkel. Tip van Büttner: smeer er mosterd op! Bryan heeft het geprobeerd, en het hielp! Klein nadeel volgens Linssen: “Het is smerig allemaal!”

Volgens de kleine buitenspeler hielp het goed. Maar het kan natuurlijk dat hij gewoon een grap uithaalt met heel Nederland… zoals een voetballer uit Engeland:

Tom Preston heeft ook last van zijn enkel en wilde advies van iemand uit de medische staf, Neil Coomber. Helaas appt hij per ongeluk teamgenoot Rob Wilson! Die grijpt zijn kans voor een lekker staaltje voetbalhumor… Check hier het hele gesprek in het Engels.

En zo werd die laatste foto de hele wereld over gestuurd!

Tips bij Blessures

 

 

 

Standbeeld van… Salah?

Veel Egyptenaren zijn fan van Mohamed Salah. Natuurlijk verdient hij daar een standbeeld. Maar eh… heeft de beeldhouwer Mo wel eens gezien?

Ach, in elk geval klopt het kapsel!