Elke donderdag gaan we terug in de tijd: het is Throwback Thursday! Met deze keer: GOAL! 2 uit 2015.

Vanavond wordt er weer gespeeld in de Europa League. Precies 2 jaar geleden stond de Europa League ook centraal in GOAL!. Met topspelers van Feyenoord, Ajax en PSV op de cover: Jordy Clasie, Arkadiusz Milik en Georginio Wijnaldum.

Cover GOAL! 2 2015

Groot op de cover: Clasie, Milik en Wijnaldum

De 3 Nederlandse clubs schoppen het in 2015 tot de achtste finale van de Europa League. Jordy Clasie verlaat Feyenoord later dat jaar om te gaan spelen bij Southampton. Die club leent hem momenteel uit aan Club Brugge, waarmee hij vol in de Belgische titelstrijd zit! Ook Arek Milik vertrekt die zomer. Ajax ontvangt 32 miljoen euro voor de Pool! Tegenwoordig speelt hij bij Napoli, hoewel hij dit seizoen nog niet zoveel speelminuten achter zijn naam heeft staan, vanwege een knieblessure. Hij is nu weer bijna fit. Grote kans dat we hem met Polen op het WK zien! Georginio Wijnaldum is via Newcastle United natuurlijk bij Liverpool terechtgekomen, waar hij onlangs Virgil van Dijk verwelkomd heeft.

 

Ook in deze GOAL!:

Gregory van der Wiel speelde bij Paris Saint-Germain toen deze GOAL! uitkwam. Zijn voorspelling dat zijn club de Champions League zou winnen, bleek niet te kloppen. Die eer was voor Barcelona! Verder spraken we Stefan de Vrij over zijn nieuwe club, Lazio, en het leren van de Italiaanse taal. Stefan zal ondertussen vast vloeiend Italiaans spreken: hij speelt nog steeds in Rome en is daar altijd basisspeler!