Team van de Maand worden, wil iedereen. Toch kan maar één team het zijn: De Tukkers JO13-2 uit Albergen! In GOAL! 1 lees je over dit top-elftal uit het Oosten van het land.

 Team van de Maand De Tukkers JO13-2

Iedere maand kiest GOAL! een Team van de Maand. GOAL! komt langs op jouw club en vragen jullie naar je mening over ons. Is dat alles? Natuurlijk niet! We nemen cadeautjes mee voor het hele team en spelen de moeilijke GOAL!-quiz. Omdat De Tukkers het allereerste Team van de Maand was, hadden we nog een extra verrassing. Fred Diks, schrijver van de boeken over Koen Kampioen kwam naar Albergen. Hij presenteerde er zijn nieuwe boek: Koen in de hoofdrol. Dit boek is ook te winnen in GOAL! 2, die vanaf 12 februari in de winkel ligt.

De Quiz

De spelers van De    Tukkers tijdens de moeilijke GOAL!-quiz.

Ieder Team van de Maand krijgt een pittige quiz voorgeschoteld met 10 hele moeilijke vragen. Maar ja, 11 weten dan ook meer dan 1: iedereen mag meedenken over het antwoord. De Tukkers JO13-2 laat zien dat het een goed ingespeeld elftal is en doet het heel erg goed. Ze halen 420 punten van de maximale 500 die te halen zijn. Aan het einde van het jaar zal blijken of ze de competitie winnen en daarmee een leuke prijs!

 

Team van de Maand worden?

Moeten we echt eens bij jou langskomen? Geef je dan op, en misschien staan we dan binnenkort bij jouw club op de stoep. Dat kan door te reageren op dit bericht op onze Instagram-pagina:

https://www.instagram.com/p/BtiqkZUgKBn/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Geen Insta? Geen probleem! Je mag ons ook mailen: fanclub@goalonline.nl.

 

Kom in GOAL!