De Copa América is in volle gang!  Venezuela, Colombia, Peru en Brazilië zijn al zeker van de volgende ronde. Vooral de swingende Brazilianen maken indruk en spelen Peru helemaal van de mat. Intussen wordt in Maleisië de goal van het jaar gemaakt en Lars Veldwijk moet zijn zangkunsten nog even oefenen. En oh ja, de Leeuwinnen zitten in de achtste finale!

Swingende Brazilianen

We weten allemaal dat als het eenmaal loopt bij de Brazilianen er bijna niemand beter is! Mooi passje hier, trucje daar, verschrikkelijk als tegenstander natuurlijk. Zaterdag speelde Coutinho en co tegen Peru, en ze gingen helemaal los. Check vooral even hoe Roberto Firmino de 2-0 maakt. Morgen is het bekend tegen wie de Brazilianen de kwartfinale gaan spelen.

Zingende Lars

Lars Veldwijk, de spits van Sparta, is momenteel op de Afrika Cup met zijn land Zuid-Afrika. Vandaag neemt hij het om 16:30 uur op tegen Ivoorkust. Maar voordat de wedstrijd begint, moeten de spelers natuurlijk wel even het volkslied zingen. Het volkslied van Zuid-Afrika is alleen niet zo makkelijk, het bestaat namelijk uit meerdere talen! Ga jij opletten of Lars goed geoefend heeft?

Goal van het jaar

Hérold Goulon is een Franse voetballer die speelt in Maleisië, heel wat kilometers van hier dus. In de laatste minuut krijgt zijn team een vrije trap, en dat doet hij dit… Deze wordt sowieso genomineerd voor doelpunt van het jaar!

https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1142703634599284737

Leeuwinnen klaar voor Japan

Nederland is groepshoofd geworden door met 2-1 van Canada te winnen. Oranje had het lastig op het begin, maar werd steeds sterker en sterker. Door deze 3e overwinning op rij is Nederland groepshoofd waardoor het dinsdagavond speelt tegen de dames van Japan. Let vooral ook even op de net-niet goal Miedema!

Brazilië-quiz