Er is vast wel iemand die jij op de poster wil zien. Daarom kun je elke week vanaf donderdag stemmen op jouw favoriet in de poster strijd! De poster voor GOAL! 13 is bepaald, dus nu gaat een nieuwe ronde in. Je kunt uit extra veel spelers kiezen! Stem op de poll en zorg dat jouw lievelingsspeler op de poster komt.

Zo komt jouw favoriet op de poster in GOAL!

Hieronder kun je stemmen op jouw favoriet. Zo valt er elke donderdag één held af en kun je opnieuw stemmen. Dat gaat door tot we er één overhouden. Die speler komt op een plaat in de volgende GOAL!. Zorg dat jouw speler in de race blijft door elke week te stemmen! Voor GOAL! 1 kun je stemmen op de posterstrijd XL: er zijn maar liefst 9 namen in de running! LuckyGraafNL viel als eerste af, maar geen nood: er zijn nog 8 kandidaten over! Wil jij een voetballer, zoals Dele Alli, Ivan Perisic of Marco Reus op de plaat zien? Of ga je voor Soufiane Touzani of FC Roelie? Stemmen kan hieronder!

 

GOAL! Winterboek

 

 

Winnaar GOAL! 13: Eden Hazard

Eden Hazard won de posterstrijd van GOAL! 13! De Belgische Chelsea-aanvaller komt dus groot op de plaat in dit nummer, dat op 18 december uitkomt.

Eden Hazard Chelsea