Die grote Frenkie de Jong poster in GOAL! 5 al gezien? Die zit erbij, omdat jullie op ‘m hebben gestemd. Ook voor GOAL! 6 willen we jullie mening horen. Breng dus jouw stem uit op helden die op de Afrika Cup uitkomen. Een grote schok deze week: Champions League-winnaar Mohamed Salah viel af, nadat eerder Achraf Hakimi, Serge Aurier en Sadio Mané  de volgende ronde niet haalden. Dat betekent dat we nu de finaleronde ingaan met Riyad Mahrez en André Onana. Breng jouw stem uit en bezorg jouw held een plek op de XL poster!

Zo komt jouw favoriet op de poster in GOAL!

Hieronder kun je stemmen op jouw favoriet. Zo valt er elke donderdag één speler af en kun je opnieuw stemmen. Dat gaat door tot we er één overhouden. Die speler of club komt op een plaat in de volgende GOAL!. Zorg dus dat jouw lievelingsspeler in de race blijft door elke week te stemmen!

Memphis Depay boek

GOAL! tipt 4 voetbalboeken!

Winnaar GOAL! 5: Frenkie de Jong

In de vorige ronden kozen jullie tussen 5 Oranje-spelers. Lang was het spannend, maar Frenkie de Jong heeft uiteindelijk het plekje om de XL poster in GOAL! 5 verdiend. Dit nummer ligt sinds 4 juni in de winkels!

Frenkie de Jong