Ben jij elke maand benieuwd welke poster je in GOAL! vindt? Goed nieuws: jij bepaalt zelf ook mee! Stem in de posterstrijd op jouw favoriet. Deze maand gaat de strijd tussen 7 FIFA 20 FUT-icons, met Zinedine Zidane als gloednieuwe legende in het spel! Of ga jij liever voor een andere klassieker, zoals Johan Cruijff, Diego Maradona op Pelé? We zijn benieuwd: breng jouw stem uit hieronder!

Zo komt jouw favoriet op de poster in GOAL!

Hieronder kun je stemmen op jouw favoriet. Zo valt er elke donderdag één speler af en kun je opnieuw stemmen. Dat gaat door tot we er één overhouden. Die speler of club komt op een plaat in de volgende GOAL!. Zorg dus dat jouw lievelingsspeler in de race blijft door elke week te stemmen!

GOAL! 7 2019

FC Barcelona of Real Madrid rugzak

Winnaar GOAL! 8: Kevin De Bruyne

Een fitte Kevin De Bruyne is een serieus probleem voor elke tegenstander. Vorig seizoen wordt de Belgische spelmaker geteisterd door blessures, maar nu lijkt de Belg weer topfit. Jullie hebben in elk geval vertrouwen in ‘Kev’: hij won elke ronde van de vorige posterstrijd. Dat betekent dat je in GOAL! 8 een mooie De Bruyne poster vindt!

Kevin de Bruyne poster GOAL! 8