Met jouw hulp kunnen we GOAL! nog leuker maken. Word lid van het GOAL! Panel en ontvang elke maand helemaal gratis de nieuwste GOAL!. Heb je het uitgelezen? Dan hoef je alleen maar een online enquête in te vullen die je via de mail toegestuurd krijgt. Door jouw mening te geven, kunnen wij ervoor zorgen dat wij precies schrijven wat jij graag wilt lezen. Er zijn dus geen foute antwoorden!

Hoe werkt het?
Als lid van ons panel krijg je elke maand het nieuwste nummer thuisgestuurd. Deelname is voor een halfjaar en dat betekent dat je in totaal zes nummers van GOAL! krijgt. Elke maand ontvang je van ons een mailtje met een link naar de enquête. Daarnaast ontvangt de persoon die de enquête van die maand als beste heeft ingevuld een tof cadeau! Het beste ingevuld wilt zeggen dat je de tijd neemt voor de enquête en precies zegt wat je ervan vond. Je mag dus zeker ook zeggen wat je niet leuk vindt, want daar kunnen we wat mee! Eerlijkheid vinden we dus erg belangrijk. In totaal verloten we 6 prijzen.

Privacy
De antwoorden die je geeft worden vertrouwelijk behandeld. Daarnaast worden jouw persoonsgegevens uitsluitend gebruikt voor het onderzoek. Klik hier voor de voorwaarden.

Extra info
Je ontvangt zes gratis nummers van GOAL!. Dit is geen abonnement en je zit dus ook nergens aan vast. Na deze periode word je eenmalig benaderd met een aanbieding. Helaas is het voor abonnees niet mogelijk om mee te doen.

Helaas, je kunt je niet meer opgeven.