Na een weekend met veel regen en wind, moet je vandaag weer naar school. Balen! Maar GOAL! fleurt je op met prachtige goals en leuke momenten van het afgelopen weekend. Check hier de wereldwedstrijd van magistrale Messi, de wereldgoal van Bryan Smeets, Lieke Martens die voetbalt voor 60 duizend fans en heerlijk geschutter in Duitsland.

Magistrale Messi

Oké, oké, het wordt een beetje afgezaagd om het iedere keer over ‘Magische Messi’ of ‘Magistrale Messi’ te hebben. Maar ja, kunnen wij er wat aan doen dat de Argentijn soms tovert met z’n voeten?! Dit weekend was het weer prijs. De dribbelaar speelt Real Betis tureluurs, maakt een hattrick en krijgt applaus van het publiek van de tegenstander. Alle 3 z’n doelpunten zijn om te smullen,  maar de laatste is wel echt de mooiste.

Lieke voor 60 duizend fans

We blijven even bij FC Barcelona, maar dan bij de damesafdeling. In de La Liga voor dames speelt het team van Lieke Martens de kraker tegen Atlético Madrid. De wedstrijd wordt gespeeld in het Wanda Metropolitano en maar liefst 60 duizend mensen hebben een kaartje gekocht. Uniek in het vrouwenvoetbal. Barcelona moet de wedstrijd winnen om de titelrace spannend te houden. Dat doen ze, met 2-0. Daardoor is het verschil tussen de 2 clubs nog maar 3 punten in het voordeel van de dames uit Madrid. Er zijn nog 6 potjes te spelen.

Bryan de Ajax-beul

In dienst van De Graafschap maakt Bryan Smeets de 1-1 tegen Ajax in de laatste wedstrijd van het seizoen 2015/2016. Daardoor verprutst Ajax de landstitel en gaat de schaal dat jaar naar Eindhoven. Inmiddels voetbalt Bryan Smeets bij TOP Oss en speelt hij met die club tegen Jong Ajax. Scoren doet hij weer… en hoe! Van eigen helft poeiert hij de bal over de keeper heen.

https://www.instagram.com/p/BvCwGm4oRvE/?utm_source=ig_web_copy_link

Arme Niko

Niko Kijewski van Eintracht Braunschweig had het gister ongetwijfeld zwaar na de wedstrijd. Zijn club wint wel, met 3-0, maar de verdediger mist een nauwelijks te missen kans. Dat is al een prestatie op zich, maar daarna zorgt hij er ook nog eens voor dat zijn teamgenoot niet scoort. Jij baalt er misschien van dat je vandaag naar school moet, maar wees gerust: Niko heeft het nog veel zwaarder….

 

Memphis Depay

Hij wil graag mensen helpen!