In GOAL! lees je deze maand de top 21 van topspelers van de kampioensteams. Veel van hen gaan ook naar het WK! Daarom selecteert GOAL! de top 4 van WK-kanjers uit deze lijst, waarmee je straks in Rusland zeker rekening moet houden!

WK spelers die hun vorm door willen trekken:

 

4. (18e in de lijst) Kylian Mbappé – Paris Saint-Germain

Kylian is door de bondscoach bij de WK-selectie van Frankrijk gehaald. Logisch, zul je zeggen. Maar toppers als Anthony Martial en Alexandre Lacazette kunnen tijdens het WK gewoon lekker op vakantie: zij zijn er niet bij. Maar goed, Kylian beleeft dan ook een prima eerste seizoen in Parijs. Hoewel hij niet de meest belangrijke speler van PSG is, wisselt hij goals af met assists en creëert hij 2 kansen per wedstrijd.

WK kanjer Mbappé

3. (13e in de lijst) Robert Lewandowski – Bayern München

Assists geven? Daar doet Lewandowski bijna niet aan. Kansen creëren voor anderen? Neuh. De Pool staat in dit lijstje vanwege 1 reden: zijn doelpunten. Van iedere 3 competitiegoals van Bayern maakt ‘Lewa’ er 1! Bij Polen doet Robert het ook fantastisch. Laat ‘m 2 wedstrijden spelen in het shirt van Polen en hij knalt er ééntje raak!

WK kanjer Lewandowski

2. (5e in de lijst) Hirving Lozano – PSV

Lozano is niet alleen de topscorer van PSV, hij geeft ook nog eens de meeste assists! Ook kan hij zich meten met Messi, Neymar en Telles in het aantal kansen dat hij creëert voor zijn team. Wat een debuutseizoen in Europa! Zijn skills toont hij straks aan de hele wereld, want ook bij Mexico doet ie het fantastisch. In 1 op de 3 potjes voor z’n land, schiet ie raak.

WK kanjer Lozano

1. (2e op de lijst) Kevin De Bruyne – Manchester City

Kevin is een meester in sleutelpasses geven: balletjes waarmee een kans voor zijn team ontstaat. Dat doet hij gemiddeld 3 keer per wedstrijd. Geen speler in deze lijst slaagt daar vaker in. Er is maar één reden dat Kevin niet op nummer 1 staat: hij scoort het minst van alle spelers in de top 10!

WK Kanjer De Bruyne

 

GOAL! 5 ligt nu in de winkel