Ieder weekend valt er zo veel te genieten rond de voetbalvelden. Bij GOAL! houden we alles bij zodat we je op die vaak vervelende maandag, kunnen laten lachen en genieten. Vandaag: een scorende spits die ook verzorger is, een keepersblunder van Marc-André ter Stegen en een aardbeving in Argentinië

Habibou: voor al uw ziekenzorg en doelpunten

Habib Habibou is ineens wereldberoemd. De aanvaller van het Israëlische Maccabi Petah Tikva is druk met de verzorging van zijn geblesseerde teamgenoot. Een goede voorzet en een keepersblunder later, vergeet Habib zijn werkzaamheden als verpleger en tikt hij de 1-0 binnen! Een cadeautje en dat in de 87e minuut. Het blijkt de winnende te zijn.

https://www.instagram.com/p/BqCg1YDgBBV/?utm_source=ig_web_copy_link

Aardbeving in Buenos Aires

Je hebt het misschien wel meegekregen: in Argentinië is de eerste wedstrijd van de finale van de Copa Libertadores afgewerkt. Het wordt gezien als de Champions League-finale van Zuid-Amerika. Boca Juniors en River Plate staan tegenover elkaar. Deze 2 aartsrivalen komen beiden uit de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. De spanningen lopen daar altijd hoog op tijdens deze ‘Superclasico’, zoals de wedstrijd genoemd wordt. De wedstrijd eindigt in 2-2 en over 2 weken volgt de return. We hadden hier een filmpje kunnen plaatsen met een mooie goal, of het publiek dat gek wordt. Maar we hebben gekozen voor de video waarin het geluid van de stad te horen is naar iedere goal. Hoor jij een verschil tussen het juichen van de fans van Boca en River Plate?

Keepersblunder van Ter Stegen

In Spanje is het weer heel spannend bovenin. FC Barcelona verliest zondag met 4-3 van Real Betis. Het is de eerste nederlaag in eigen huis, sinds 10 april 2016. Vooral Marc-André Ter Stegen zal niet lekker slapen, als hij terugdenkt aan de wedstrijd. Dit soort gegrabbel overkomt de Duitser namelijk bijna nooit, maar dit is toch echt een klassieke keepersblunder.

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1061662202669817861

Ter Stegen

Met deze warming-up ben je voorbereid!