Onze mailbox lijkt soms wel een voetbalmuseum! Sinds Piro maandelijks tips geeft om toffe voetbaltekeningen te maken, stromen de kunstwerken binnen. Het is nog even vakantie dus pak GOAL! erbij, check de tips van Piro en maak een mooi kunstwerk. Check hier een paar prachtige schilderijen, waar wij heel graag een tentoonstelling van willen maken!

GOAL! Voetbalmuseum

Rafael Hoogeveen is 8 jaar en fan van Piro en David Silva! Hij heeft de ster van Manchester City hier uitzonderlijk vet getekend!

Jarim Kelder is een groot talent! Hij is fan van Piro en heeft ‘m ook perfect nagedaan. Alleen… hij doet ‘t met potlood. En ook belangrijk: voor zover wij weten heeft Piro nooit Christian Eriksen gemaakt. Daarom: dubbel applaus voor Jarim!

Net als Piro maakt Tom Ubels zijn tekeningen op de computer! Daardoor krijgt het een heel bijzonder effect. Vet gedaan, Tom!

 

 

Van wie Niels Willemse fan is hoef je je niet af te vragen. Phillipe Coutinho is zijn grote held. Prachtig gedaan Niels!

 

Riley Kreukniet van 11 maakte een tekening over De Klassieker! Hij is duidelijk een fan van talenten: Perr Schuurs en Tyrell Malacia zijn erop te zien. Een knaller van een tekening voor een knaller van een voetbalwedstrijd, Riley! 

 

Wie is Piro?!

Iedere maand vind je in GOAL! een tof voetbalkunstwerk van Piro. Eigenlijk heet hij Barry Pirovano, maar Piro klinkt natuurlijk lekker! Hij geeft bij elke tekening ook een tip. Hij vertelt bijvoorbeeld waarom hij een bepaalde tekening maakt. Of hoe hij het aanpakt! Zijn kunst is ook te koop, via zijn site!Β Heb jij nou een toffe tekening gemaakt? Dan kan je ‘m insturen! Misschien kom je wel in het voetbalmuseum op deze site! Toffe inzendingen belonen we soms ook met een echt kunstwerk van de meester zelf. Deze keer gaat die prijs naar Jarim Kelder. Gefeliciteerd, Jarim.

 

Stuur jouw tekening in!

Een tekening insturen kan op de volgende manieren:

Vul het formulier in op Goalonline.nl/fanclub en vergeet niet jouw tekening te uploaden!

Mailen naar post@goalonline.nl

Een DM via Instagram: @GoalNL

 

Messi Barcelona derby

Doe de derby-quiz!