In het weekend is er zo veel voetbal, dat je vast weleens iets mist. GOAL! struint alle velden af naar toffe fragmenten, waanzinnige doelpunten en geweldige acties. Zo kom jij die altijd lastige maandag door. Check vandaag hoe Benfica tegenstander Nacional met 10-0 oprolt, hoe Frenkie de Jong zijn shirtje ruilt met een ballenjongen en een bijzondere truc: het flessie van Messi.

Shirtje ruilen met Frenkie

GOAL! 1 2019 FrenkieEr zijn nog maar weinig kansen om met Frenkie de Jong een Ajax-shirt te ruilen. Hij is bezig aan zijn laatste wedstrijden in dienst van Ajax. Volgend seizoen speelt ie bij Barcelona. In de nieuwe GOAL! (morgen in de winkel) lees je alles over de nieuwe collega van Messi.

Wanneer Frenkie zaterdagavond aankomt in Almelo, inspecteert hij voor de wedstrijd even het veld. Een ballenjongen grijpt meteen zijn kans. Al ruim voor de aftap vraagt hij wat veel voetballers pas na het laatste fluitsignaal vragen: “Hรฉ Frenkie, zullen we na de wedstrijd shirtjes ruilen?”.

Het flessie van Messi

Leo Messi maakt reclame voor Pepsi en moet daarvoor een bal door een ring schieten. Dat is niet alles, het flesje cola dat op de bal staat, moet een bottle flip maken. Onmogelijk, zou je denken. Maar ja, dit is Lionel Messi… en een reclame op tv. Daar is niet alles echt natuurlijk.

Grote schoonmaak van Benfica

In Portugal houdt Benfica grote schoonmaak. Tegenstander Nacional wordt eerst flink opgepoetst en daarna volledig afgedroogd. Het wordt maar liefst 10-0! Check hier alle doelpunten die Benfica maakt. Er zitten een paar fraaie tussen!

Check dit vette filmpje!