Het GOAL! Zomerboek ligt nu in de winkel! Dat betekent lachen, gieren en puzzelen met al je voetbalhelden. Van Matthijs de Ligt tot Lieke Martens, van Cristiano Ronaldo tot Marten de Roon. En extra leuk: door de puzzels te maken, bouw je je eigen voetbalclub.ย 

Je eigen stadion, je eigen shirt

Droom jij er weleens van: je eigen voetbalclub? Hoe zou jij ‘m noemen? Wij weten het wel: GOAL! FC. En ons stadion noemen we De GOALDOME. Daar wordt altijd gescoord!

Bij het maken van iedere puzzel verdien je punten. Heb je na een hoofdstuk genoeg punten verzamelt, dan verdien je een stadion, een goede trainer of een topselectie. Aan het einde van het boek, heb je dan alleen nog een mooi shirt nodig. En dat ontwerp je natuurlijk zelf. We garanderen je 100 pagina’s knalvol voetbalpret!

Helden overal in het GOAL! Zomerboek

Zoals je van het GOAL! Zomerboek gewend bent, klapt het bijna uit elkaar van de voetbalhelden. Lionel Messi, Shanice van de Sanden, Kylian Mbappรฉ, Virgil van Dijk…. ze komen allemaal voorbij in het leukste voetbalboek voor op vakantie. Heb je even genoeg van al dat puzzelen? Uiteraard zit er ook een heel tof spel en een lang leesverhaal. Ben je een liefhebber van strips? Junior & Co komen natuurlijk ook voorbij. Ook lees je de gaafste weetjes over onder meer Antoine Griezman, Frenkie de Jong en Lieke Martens.

 

Het Zomerboek ligt vanaf 13 juni in de winkel. Bestel je liever online? Dat kan via Bol.com!

Tips van de Donk Van Dongen Leeuwinnen