Justin Kluivert is door de lezers en volgers van GOAL! gekozen als grootste talent van de Eredivisie in 2017. De Ajacied was veruit de populairste onder de stemmers. Van de ruim 2000 stemmen, koos meer dan de helft voor de buitenspeler van Ajax.

Justin Kluivert wint!

Zijn passeerbewegingen en snelheid vallen in de smaak bij de stemmers. Veel GOAL!-lezers verwachten dat de Ajacied, die begin 2017 zijn competitie-debuut in Ajax 1 maakte, een mooie toekomst staat te wachten. De Ajacied hoopt daar zelf ook op. In een interview met GOAL! zegt hij: “In 2018 wil ik graag in Oranje spelen.”

Justin Kluivert voor GOAL! Magazine

Behalve Justin Kluivert, waren ook Steven Bergwijn (PSV), Rick van Drongelen (Sparta), Denzel Dumfries (Sparta/sc Heervenveen) en Justin Hoogma (Heracles Almelo) genomineerd. De prijs is bedoeld voor het talent dat in het kalenderjaar 2017 de beste prestatie heeft geleverd.

De volledige uitslag van de verkiezing is te lezen in de nieuwe GOAL!, die vanaf deze week in de winkel ligt. Hierin staat onder andere een interview met de winnaar.

GOAL! 13 2017 Kluivert Onana Sol

André Onana