Afgelopen weekend stonden er weer vriendschappelijke interlands op het programma. Dat leverde mooie beelden op! GOAL! zoekt 3 toffe momenten van het voetbalweekend voor je uit.

Frans FIFA-doelpunt

Niet alleen ADO Den Haag weet hoe je een echt FIFA-doelpunt maakt. Het Franse elftal kan er ook wat van! Dankzij hun snelle samenspel maken ‘Les Bleus’ deze prachtige 2-0 tegen Colombia. Thomas Lemar maakt de actie mooi af. De Colombianen weten wel goed terug te komen. Zij winnen de wedstrijd met 2-3!

Volley van Vidal

De wedstrijd Zweden – Chili staat 0-0 alsย Alexis Sanchez een corner neemt voor Chili. De Zweden werken de bal weg, maar niet goed genoeg!ย Arturo Vidal ziet de bal op zich afkomen en doet dit:

De gelijkmaker van Zweden, die je in dit filmpje direct na de goal van Vidal ziet, is trouwens ook erg mooi! De wedstrijd wordt met 2-1 gewonnen door Chili.

Ronaldo in de Extra tijd

Tijdens de wedstrijd Portugal – Egypte is hetย Mohamed Salah, aanvaller van Liverpool, die de openingstreffer maakt. Hij plaatst de bal mooi in de linkerhoek achter de Portugese keeper, Beto. Lange tijd blijft het 0-1, maar Cristiano Ronaldo geeft zich niet gewonnen. In de blessuretijd scoort ‘CR7’ 2 keer!