Beste vakantiegangers, pak even je iPad of telefoon erbij. Het is maandag, en dus is het tijd voor een kakelverse genieten op maandag.ย Vandaag op het menu: een geweldige hattrick van Zlatan. Een wondergoal van Harry Kane en de meest vreemde penalty die je ooit gaat zien. En speciaal voor de TikTok-fans, PSG gebruikt de app om een nieuwe speler te presenteren.ย 

Hattrickhimovic

Zlatan Ibrahimovic is een voetbalgod. Bij LA Galaxy was het publiek al dol op hem. Maar na dit weekend zijn ze stapelverliefd op de Zweed. In de MLS-topper tegen het Los Angels FC maakt hij een geweldige hattrick. In plaats van de 3 doelpunten te beschrijven, kan je beter gewoon even kijken. Wat een baas.

Wondergoal Kane

Dat Harry Kane zo nu en dan een doelpunt maakt, weten we wel. De Engelse spits heeft een vlammend schot en is sterk in de lucht. In een oefenwedstrijd nemen Kane en zijn teamgenoten het op tegen Juventus. In het bloedhete Singapore maken de 22 voetballers er een leuke pot van. Ronaldo scoort en De Ligt maakt zijn debuut voor de Italianen. Maar het absolute hoogtepunt is de goal van Harry. In de allerlaatste minuut probeert hij het maar eens vanaf de middenlijn…

Meest vreemde penalty ooit

Als coach hoop je dat jouw penaltynemer de bal strak in de hoek schiet. Geen dansjes, rare aanlopen of andere gekkigheid. Josef Martinez van Atlanta United houdt zich niet aan deze afspreken. In de wedstrijd tegen DC United bezorgt hij zijn trainer Frank de Boer bijna een hartaanval. Gelukkig winnen ze de wedstrijd nog wel.

TikTok in Parijs

TikTok-fans opgelet! PSG heeft een nieuwe verdediger, Abdou Diallo. De Franse verdediger komt over van Borussia Dortmund. Clubs maken tegenwoordig op de meest grappige manier transfers bekend. Deze is wel heel origineel!

Onbekendere competities quiz Zlatan LA Galaxy

Hoe goed ken jij de kleinere competities?