Elke maandag kijkt GOAL! naar mooie momenten van het afgelopen voetbalweekend. Begin de nieuwe week met CR7-junior, Neymar en de snelste voetballer ter wereld: Usain Bolt!

Usain Bolt in FIFA 19?

Als je FIFA speelt, weet je vast dat Gareth Bale en Pierre-Emerick Aubameyang de snelste spelers ter wereld zijn. Tot nu! Usain Bolt, wereldrecordhouder op de 100 meter sprint, maakt afgelopen weekend zijn debuut als profvoetballer. Na een mislukte stage bij Borussia Dortmund traint de snelle Jamaicaan nu mee bij de Central Coast Mariners uit Australië. Hij krijgt 20 minuten speeltijd en scoort zelfs bijna! Zie je het al voor je, ‘Lightning Bolt’ in FIFA 19? Dat moet wel 99 pace worden!

Kindervriend Neymar

De laatste maanden valt Neymar helaas vooral op door zijn aanstellerij. Dit weekend laat de Braziliaan zien dat hij eigenlijk heel aardig is! Na de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Nimes Olympique rent een kleine fan het veld op. Hij heeft een shirt met Mbappé achterop, maar loopt meteen naar Neymar toe. Gelukkig stuurt de superster van PSG hem niet weg! Neymar tilt de jongen op en geeft hem zijn wedstrijdshirt. Na een flinke knuffel nemen ze afscheid van elkaar.

 

Zo moet dat, papa CR7!

Cristiano Ronaldo wacht nog altijd op zijn eerste doelpunt voor Juventus. Wat de grote CR7 dit seizoen nog niet lukt, gaat zijn zoontje beter af! De kleine versie van Ronaldo heeft zaterdag zijn debuut gemaakt voor Juventus JO9. En hoe! De 8-jarige Portugees scoort 4 keer en helpt zijn ploeg aan een 5-1 overwinning op Lucento. Daar kan zijn vader nog wat van leren!

Papa Cristiano gaat steeds wanhopiger op zoek naar zijn eerste doelpunt. Ronaldo-senior doet ook tegen Parma zijn best, maar scoort wéér niet. Na kopballen en normale schoten gaat CR7 het nu met omhalen proberen. Dat hebben we je ooit beter zien doen, Cristiano!