Elke maandag checkt GOAL! de hoogtepunten van het afgelopen voetbalweekend. Dit keer hebben we 3 mooie WK-goals voor je, van Granit Xhaka, Toni Kroos en Juan Cuadrado! 

Granit Xhaka (Zwitserland)

De wedstrijd Servië – Zwitserland wordt snel spannend, want Servië scoort al in de 5e minuut! Werk aan de winkel voor de Zwitsers dus. In de 2e helft weten ze de stand gelijk te maken. De bal komt bij toeval voor de voeten van Arsenal-middenvelder Granit Xhaka terecht, die keihard uithaalt! Uiteindelijk wint Zwitserland de wedstrijd met 2-1.

Toni Kroos (Duitsland)

Het staat al sinds de 48e minuut 1-1 tijdens de wedstrijd Duitsland – Zweden. Duitsland speelt nog maar met 10 man, omdat Jérôme Boateng het veld moest verlaten. Het lijkt erop dat de wedstrijd met gelijk spel zal eindigen, maar dan krijgt Duitsland een vrije trap in de 95e minuut. En dat is alles wat Toni Kroos nodig heeft:

Juan Cuadrado (Colombia)

Colombia is de sterkere ploeg in de wedstrijd tegen Polen: de Colombianen winnen met 3-0! De mooiste goal is misschien wel de 3e. Juan Cuadrado scoort na een prachtige pass van James Rodriguez!

Oranje wel op mini-WK