Ook in de zomervakantie brengt GOAL! een lach op jouw gezicht op de maandagochtend. Dit keer kijken we achter de schermen bij Frankrijk en Kroatië na de WK-finale. Check hoe ‘Les Bleus’ N’Golo Kanté toezingen, hoe Paul Pogba de WK-winst viert en Insta-ode van Kroaat Dejan Lovren.

Verlegen Kanté

Natuurlijk is de snelheid van Kylian Mbappé belangrijk voor Frankrijk. Net als het afstandsschot van Antoine Griezmann. Maar een speler als N’Golo Kanté valt niet op door de goals die hij maakt. N’Golo heerst op het middenveld van Frankrijk! Reken maar dat zijn teamgenoten hem waarderen. In de bus terug na de WK-finale zingen ze N’Golo keihard toe. De kleine Chelsea-middenvelder wordt er zelfs een beetje verlegen van. Geen wonder, ‘Les Bleus’ zingen:

‘Nnnnn’Golo Kanté (lala lalala), Nnnnnn’Golo Kanté (lala lalala),

Hij is klein, hij is aardig, hij stopte Leo Messi.

N’Golo Kanté!’

 

Check het filmpje hieronder

Pogba is coming home

‘Football is coming home’ kennen we van de Engelsen. Maar Paul Pogba speelt in de Premier League! Dus viert hij zijn knappe prestatie op Insta Stories eerst in het Frans, met daarna een kleine verwijzing naar het land waar hij zijn salaris verdient.

https://twitter.com/no1xdg/status/1018578980381843456

Insta-ode van Lovren

Natuurlijk waren de Kroaten mega teleurgesteld dat ze de finale hebben verloren. Maar al snel overheerst trots. Dat blijkt wel uit dit bericht op Instagram van verdediger Dejan Lovren!

De Liverpool-verdediger zegt ongeveer: ‘Oef, het is natuurlijk moeilijk om deze nederlaag te accepteren, maar ik ben trots. Op mijn teamgenoten, de staf, fysio’s, alles. Ik kan vandaag met trots zeggen dat we ons beste hebben gegeven. We hebben het allemaal gegeven voor ons land! Dank je wel iedereen die aanwezig was op het WK. Dank aan alle mensen in Kroatië die bij ons waren en in ons geloofden, want zonder jullie was dit niet mogelijk. We zullen dit nooit vergeten. Bedankt voor jullie harten!’

Lol met Frankrijk

Franse fans gingen compleet uit hun dak toen Frankrijk de beker definitief binnen had! En dan neem je wel eens een risico…

😂

Eneh… weet je die foto nog van Kylian Mbappé met allemaal Ronaldo-posters op zijn slaapkamer? Die is íets aangepast…

Geheugenspel

Doe het WK-geheugenspel!